Friday, May 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Objavljeni rezultati obdukcije: Službeno poznat uzrok smrti Kobeja Bryanta

Prema u petak objavljenom obdukcijskom izvješću, svih devet stradalnika u nesreći pretrpjelo je teške ozljede unutarnjih organa, a umrli su odmah nakon udara helikoptera u padinu, objavljeno je u službenom izvješću kojeg prenosi veliki svjetski mediji.

Skoro četiri mjeseca nakon smrti legendarnog Kobeja Bryanta, objavljene su nove informacije o padu helikoptera u kojem je devet ljudi izgubilo život. U tijelu pilota helikoptera nisu pronađeni tragovi droge ili alkohola. To je pokazalo izvješće o obdukciji objavljeno u petak, izvijestila ie francuska novinska agencija AFP.

Pedesetogodišnji Ara Zobayan upravljao je helikopterom u kojem je u nesreći u Kaliforniji poginulo osam osoba, uključujući bivšu zvijezdu Los Angeles Lakersa Kobeja Bryanta i njegovu 13-godišnju kćer Giannu. Istraga o nesreći otkrila je da je helikopter 26. siječnja u trenutku udara letio brzinom od 296 km / h, prije nego što je naglo izgubio visinu u gustoj magli i udario u brdovito područje zapadno od Los Angelesa.

Uzrok nesreće, što se tiče magle, se još istražuje. Nitko od onih koji su stradali u nesreći nije imao tragova droge ili alkohola u tijelima. U uzorku krvi legendarnog Kobeja pronađeni su tragovi ritalina koji se koristi za liječenje narkolepsije koja se odnosi na poremećaj sna.

Latest Posts

NE PROPUSTITE