Saturday, September 23, 2023

ZADNJE OBJAVE

Shaq: “Neka Draymond priča što želi, ja znam da bi ga rastrgao na bloku”

Draymond Green je nedavno tijekom pojavljivanja na podcastu “All The Smoke” izjavio kako bi on i Stephen Curry stvorili Shaquilleu O’Nealu gomilu problema na pick-and-rollu.

O’Neal je priznao da je Green djelomično u pravu, izjavivši da je Green govorio posebno o igračima poput Shaqa koji bi igrali u današnjoj NBA ligi. Međutim, također je rekao da bi “rastrgao” Greena na bloku.

Sviđa mi se Draymond. Sviđaju mi ​​se momci koji izražavaju svoje mišljenje, rekao je O’Neal na The Big Podcastu, via Charles Curtis iz USA TODAY. Nastojim ne ulaziti u osobne sukobe s momcima. Sviđa mi se način na koji on govori, morate saslušati njegove argumente. Naveo je dobre, ključne točke. Rekao je u njihovoj eri. Nije rekao u mojoj eri … U mojoj eri, [Warriorsi] bi bili eventualno šesta ili sedma momčad na Zapadu. Imali ste nas (Lakerse), San Antonio, Utah Jazz, Portland, imali ste J-Willa (White Chocolate) i C-Webba [u Sacramentu].

Ali opet kažem, to je njegovo mišljenje. Nastojim ne uzimati to k srcu, no gospodine Draymond, kao što ste rekli, rastrgao bih vam dupe na tom bloku.

Naravno, u današnjoj NBA su rijetki igrači koji bi mogli efikasno čuvati Shaqa. On je vjerojatno najdominantnija ofenzivna sila u povijesti košarke.

Green je već kritizirao Charlesa Barkleyja, a Shaquille O’Neal se također pridružio tom popisu. No, Draymond ne bi trebao očekivati ​​da će Shaq to gledati mirno, a da prije toga ne kaže svoje mišljenje i ne uzvrati “udarac”.

Latest Posts

NE PROPUSTITE