Wednesday, September 27, 2023

ZADNJE OBJAVE

Shaq smatra da Bill Walton ne zaslužuje biti u Kući slavnih

U novoj epizodi vlastitoga podcasta Shaquille O’Neal dotaknuo se pitanja Kuće slavnih i igrača koji zaslužuju biti dijelom te priče. Tako Shaq razlikuje dva tipa Hall of famera prema kojima drugi tip ne bi ni trebao biti u Kući slavnih jer nije dovoljno karizmatičan.

Shaq je naveo Isiaha Thomasa kao primjer igrača koji treba i zaslužuje biti dio Kuće slavnih te Billa Waltona kao igrača koji ne zaslužuje biti tamo.

Isiah je to baš meni objašnjavao. Imate dva tipa igrača u Kući slavnih. Nazivam ih “Bad Mofo”, igrač koji će vam začepiti gubicu. To je jedan tip igrača Kuće slavnih. ” – objašnjava Shaq.

O’Neal kaže da postoji i drugi tip Hall of famera:

“Na primjer, mislim da Bill Walton ne treba biti u Kući slavnih. Onda je netko spomenuo da to nije NBA Kuća slavnih nego košarkaška općenito. Na temelju toga je unutra jer je osvojio u srednjoj školi, na koledžu i u NBA ligi”

Shaq smatra da je potrebna karizma za biti dijelom Hall of famea. Podsjetimo, Walton je osvojio dva naslova prvaka te je bio tri puta igrač godine u NCAA ligi.

S Portlandom je Walton bio MVP finala 1977. godine , a sezonu zatim bio je MVP regularne sezone što svakako nije mali uspjeh.

Latest Posts

NE PROPUSTITE