Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Sir Charles otkrio tko je po njemu najbolji NBA igrač nakon Michaela Jordana

Hall of Famer i Inside the NBA analitičar Charles Barkley gostovao je u ponedjeljak ujutro u emisiji ESPN-a “Get Up Monday” te je pohvalio ovogodišnju Hall of Fame klasu.

Kada je voditelj Mike Greenberg pitao Chucka o njegovim sjećanjima na mladog Kobea Bryanta u kasnim 90-ima, Barkley je rekao:

Kobe Bryant je najbolji košarkaš kojeg sam vidio, a da ga mogu usporediti s Michaelom Jordanom. Michael je najveći kojeg sam vidio i protiv kojeg sam igrao. Uvijek sam ovo govorio – Kobe mu je najbliži [Michaelu]. Nisam igrao protiv Kareema u njegovom primeu, ili Wilta, Billa Russella, LeBrona. Ali kažem vam, Kobe Bryant je najbolji igrač nakon Michaela Jordana.

Barkley je isto tako pohvalio Tima Duncana i Kevina Garnetta. Legendarni Sir Charles  rekao je kako je Duncan “najveći krilini centar u NBA povijesti” – iako je naglasio da je legenda Boston Celticsa Kevin McHale najbolji igrač protiv kojeg je igrao.

Za Garnetta je izjavio kako mu je on jedan od najdražih igrača, napomenuvši kako nikada nije vidio da dva NBA igrača igraju takvu košarku svake večeri kao što je to činio Kevin Garnett, a u današnje vrijeme to čini budući član Kuće slavnih Russell Westbrook.

Latest Posts

NE PROPUSTITE