Thursday, February 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Steve Kerr o šutu koji mu je promijenio život

Aktualni trener Golden State Warriorsa za vrijeme igračke karijere bio je dio legendarnih Bullsa. Steve Kerr je 1997. u šestoj utakmici NBA finala pogodio šut za pobjedu protiv Utah Jazza. Kako je sam i potvrdio, radilo se o šutu koji mu je promijenio život.

90-e su bile zlatno doba košarke. Pročitajte tko su najbolji igrači iz tog vremena.

Kerr je nedavno gostovao u jednom podcastu gdje je otkrio kako mu je taj potez doslovno promijenio život:

“Prvo me to dovelo do novog ugovora. Bio sam slobodan igrač i Spursi su mi ponudili petogodišnji ugovor. To mi je bio ugovor života i do tada nisam toliko zarađivao. To mi je omogućilo da kupim kuću u San Diegu i pobrinem se za obitelj. “

“Jako puno stvari se promijenilo. Pogađanje tog šuta donijelo mi je posao na televiziji jer, znate, igrajući za Bullse i taj šut me dovelo od nepoznatog pa do “da, pa poznajemo tog tipa.”

Kerr je priznao da mu je taj šut podigao karijeru na viši nivo i omogućio da postane ono što je danas. Kerr je na kraju nakon osvajanja NBA naslova s Bullsima i Spursima prvo dobio posao u Sunsima kao jedan od djelatnika. Zatim je četiri godine radio na televiziji.

Od 2014. postaje trener Warriorsa s kojim osvaja tri NBA naslova te je pritom 2016. proglašen trenerom godine nakon što je doveo svoju momčad do obaranja Jordanovog rekorda i skora njegovih Bullsa kojeg su Warriorsi sada postavili s omjerom 73-9.

Latest Posts

NE PROPUSTITE