Thursday, September 28, 2023

ZADNJE OBJAVE

Vrijeme je za izravno klađenje

U sportskom klađenju svako natjecanje ima svoj početak sezone s jasno određenim datumima početka i završetka iste. Kladioničari su jako upoznati sa sudionicima natjecanja i njihovom pozadinom pa tako mogu procijeniti vjerojatnosti njihovih momčadi i konačnih pozicija na kojima bi mogli završiti na koncu sezone. Kladionice.tv su najbolji primjer pošto označavaju popis svih najboljih kladionica u 2022. Godini.

Kao što je navedeno, ekipe dobivaju takozvane omjere no sve zavisi o tržišta, odnosno zemlje u kojoj se natjecanja odvijaju. Osim standardnog klađenja postoje i razni drugi tipovi igre koji se odnose na dugoročnu igru, tzv. Long term bet types.

Ovisnost o tipu sporta

Naravno tip igre ovisi o vrsti sporta i njegovim pravilima pa je tako u mnogim kladionicama u ponudi već omogućeno biranje svog favorita za nagradu Balon D’Or kao najbolji primjer iz svijeta nogometa.

NBA prognoze

Također postoji i mogućnost tipovanja i biranja vlastitog favorita za MVP-ja NBA lige. Dakako, treba naglasiti i mogućnost igranja i prognoziranja konačnog poretka unutar top 3 momčadi ili pak posljednje tri. 

Novitet – Treneri

Zanimljivost je uvedena novina koja se tiče trenera pa se tako može prognozirati i koji će trener sljedeći dobiti otkaz te koji od njih imaju najviše šanse za isto, a to se može prognozirati po određenim kategorijama, ligama ili bilo da se radi isključivo o izbornicima nacionalnih vrsta.

Outright betting je definitivno novi pojam koji predstavlja određenu aktivnost koja će potrajati na dulji vremenski rok, barem devet mjeseci. Stoga je potrebno napraviti detaljno istraživanje igrača, ekipa i prikupljanje svih potrebnih informacija kako bi došli do uspjeha.

Pozitivna je činjenica da su ulozi viši u ovakvom tipu igre te donose veći profit stoga preporučamo da se orijentirate na igre koje najbolje i najviše razumijete.

Latest Posts

NE PROPUSTITE