Report: Netsi žele oformiti veliku trojku! Evo tko je u igri

Dolaskom Kevina Duranta i Kyrieja Irvinga Netsima su naglo porasle ambicije uz novog trenera Stevea Nasha. Već se šuška kako bi Netsi mogli pokušati angažirati treću zvijezdu u ekipi. Premda je Durant već znao izjaviti kako je Caris LeVert odlična treća opcija u cijeloj toj Big 3 priči. Ipak, Netsi bi se mogli okrenuti trade rješenjima i dovođenju nekog renomiranijeg imena.

Caris LeVert ili Spencer Dinwiddie, oba solidna igrača bi na kraju mogla završiti svoju epizodu u Netsima. To je itekako moguće jer navodno Netsi žele neko jače ime. Već u veljači se šuškalo oko Jruea Holidayja, a sada se na veliko spominje Victor Oladipo.

kevin-durant-victor-oladipo

Zanimljivo, Oladipo traži maksimalni ugovor, ali vjerojatno je svjestan da to neće biti moguće u Netsima. Međutim, pretpostavka je da će pristati i na jednu vreću novca manje zbog najviših ambicija. Za sada je samo poznato da Oladipo traži “ispisnicu” iz redova Indiana Pacersa jer želi biti dio “contender” priče.

Irving-Oladipo-Durant

Na klupi Steve Nash, a pozicije od 1 do 3 pokrivaju tri All-Star igrača. Taj scenarij je realan, ali Nash bi tada imao izazov uigravanja i stvaranja kemije.

Steve Nash: “Suradnja s Netsima stigla je u idealnom trenutku.”

Jedna od trade mogućnosti bi mogla uključivati Carisa LeVerta i jednog od mladića poput Džanana Muse uz vjerojatno buduće draft pickove (opcionalno) za Victora Oladipa. Takva razmjena se aktualizirala između raznih insajdera.

U slučaju da ta opcija propadne i da Pacersi ne pristanu….Netsi bi se tada okrenuli Jrueu Holidayju te bi za njega vjerojatno ponudili Spencera Dinwiddieja, Musu i vjerojatno još jednog važnijeg role player igrača…

Za sada je poznato da interesa za spomenute igrače ima, no pitanje je kako će se generalni menadžeri uspjeti dogovoriti.