Friday, May 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Anthony Davis će pauzirati još dulje vrijeme – Lakersi gledaju prema zamjenskim rješenjima

Chris Haynes, reporter Yahoo Sportsa danas izvještava kako su Los Angeles Lakersi odlučili biti oprezni sa stanjem Anthonyja Davisa.

S obzirom da se radi o ahilovoj tetivi koja zahtijeva dugačak oporavak, Lakersi su najavili kako će Davis sigurno propustiti još mjesec dana akcije.

Već je bilo najavljeno kako će ovih dana biti ponovno pregledan, ali Lakersi se ne žure jer žele imati Davisa spremnog za doigravanje. Logična je to odluka s obzirom koliko je važan kotačić “AD”.

Već su spremna zamjenska rješenja – centri Cavsa ili Kingsa

Lakersi su prema Haynesovom izvješću u potrazi za zamjenskim rješenjima koji bi bili komplementarni s Davisom kada se on vrati u formu. Za sada se najviše spominje Andre Drummond, centar koji je dogovorio sporazumni raskid s Cavsima.

Dok ne dođe do buyouta, odnosno igračevog otkupa ugovora, Cavsi gledaju kako da izvuku neku trade opciju za iskusnog centra kako ne bi ostali praznih ruku. Problem u slučaju Drummond je dosta težak petogodišnji ugovor vrijedan 127 milijuna dolara koji predstavlja značajan uteg za sve “contendere” koji se žele pojačati prije trade deadlinea.

Druga opcija – Whiteside

Postoji plan B, a to je Hassan Whiteside. Nakon Miamija i Portlanda, Whiteside se skrasio u Kingsima gdje bilježi dobre partije te je poznat kao vrhunski rim protector, čak jedan od boljih u ligi.

Unatoč svim svojim ostalim igračkim manama, radi se o dosta jeftinijem rješenju pa je za očekivati da će Lakersi i razmotriti tu mogućnost.

Latest Posts

NE PROPUSTITE