Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Glasine: Oladipo nezadovoljan razmjenom! Želi napustiti Houston

Kako javlja Kevin O’Connor, novinar The Ringera, Victor Oladipo navodno želi natrag na istok! Prema O’Connorovom izvještaju, Oladipo nije sretan zbog prelaska u Houston.

Oladipo navodno želi natrag u istočnu konferenciju te bi mogao zatražiti razmjenu u momčad po njegovom izboru. A već je otprije poznato kako ovaj 28-godišnjak želi otići u redove Miami Heata.

Zanimljivo će biti vidjeti kako će se rasplesti situacija u Rocketsima koji očito imaju problema sa sastavljanjem konkurentne momčadi unatoč novostvorenoj igračkoj bazi koja se temelji na talentima Johna Walla, Christiana Wooda i DeMarcusa Cousinsa.

Zanimljivo, Oladipo se očito nema namjeru strpiti iako na ljeto postaje unrestricted free agent pa može slobodno birati o svojoj budućoj momčadi.

Donedavna prva violina svojih Pacersa je u zadnjih devet utakmica bila na solidnih 20.0 poena, 5.7 skokova i 4.2 asistencije u prosjeku te je počeo prikazivati partije na kakve smo bili naviknuti prijašnjih godina.

Indiana je s druge strane ostala bez svog heroja, a čini se da bi se Pacersi mogli početi više oslanjati na novopridošlog Carisa LeVerta i njegov košarkaški razvoj.

Latest Posts

NE PROPUSTITE