Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Netsi spremaju još jedan “blockbuster posao”

Generalni menadžer Brooklyn Netsa Sean Marks ponovno je uključen u veliki posao.

Toronto Raptorsi polako ispadaju iz playoff priče ove sezone pa je izgledan “rebuilding”. Kyle Lowry je odavno na izlaznim vratima, a danas je u javnost plasirana informacija kao iskusni playmaker traži od drugih momčadi dvogodišnji ugovor vrijedan otprilike 50 milijuna dolara (25 po godini.

Trade deadline se opasno približio, četvrtak je zadnji dan prijelaznog roka u NBA svijetu. Osim Kylea Lowryja u posao bi mogao biti uključen i Norman Powell.

Torontov “super-sub” bi tako mogao postati igrač superzvjezdane momčadi Netsa. 28-godišnjak je trenutno na prosjecima od 19 poena po utakmici.

Postavlja se pitanje kako bi Powell mogao upasti u takvu prenapučenu momčad ? Ključna riječ je Spencer Dinwiddie. S obzirom da su Raptorsi na glasu kao ekipa koja maksimizira potencijal mladih igrača, Dinwiddie bi mogao postati jedan od vođa buduće playoff momčadi. Masai Ujiri takvu opciju zasigurno razmatra.

Zravija verzija Dinwiddieja, Powell, bio bi idealan kotačić s klupe Netsa, a mnogi analitičari smatraju da bi se Netsi lakše dogovorili s Powellom za otkup player opcije u slučaju da se trade pokaže kao pun pogodak.

Ukoliko Netsi ispiju dogovoriti ovaj trade, to bi im upotpunilo sjajan napadački arsenal koji imaju.

Latest Posts

NE PROPUSTITE