Friday, June 14, 2024

ZADNJE OBJAVE

Avery Bradley se prisjetio neugodnog iskustva s Kevinom Garnettom

Branič Boston Celticsa Avery Bradley imao je zanimljivo iskustvo s Kevinom Garnettom tijekom njegove rookie sezone 2010/11.

Kako je Bradley ispričao, jednom tijekom treninga bio je u drugoj momčadi i promašio je polaganje. Ništa neobično za novog igrača u ligi, ali Garnett mu nije dopustio da to tako lako zaboravi.

Promašio sam polaganje, a KG se izgalamio na mene“, rekao je Bradley za Masslive.com. „Svaki idući dan kada bi me ugledao opsovao bi me.“

Čujete puno priča o KG-u i kako je intenzivan, ali ovo je savršen primjer toga.

Bradley je bio tako mlad kada je prvi put došao u ligu tako da je bio laka meta za Garnetta. Ali svakako je ta stvar pomogla Bradleyju da bude igrač kakav je sada, što mu je pomoglo i da pobijedi Garnetta tada, to je bilo nakon što je Bradley zakucao preko Shaquillea O’Neala i Kendricka Perkinsa na istom treningu.

KG i Rajon Rondo su mi rekli da sam spreman za ligu“, rekao je Bradley. „Stvari koje je KG uradio za mene, puno je učinio za mene. Oni su moja braća. KG ne razgovara s puno ljudi, nije jako ljubazan.“

Bradley je sada jedan od najboljih obrambenih igrača u ligi te jako vrijedan igrač Celticsa. Nema sumnje, da mu je iskustvo na početku karijere pomoglo da ima karijeru i da bude igrač kakav je sada.

Latest Posts

NE PROPUSTITE