Tuesday, June 18, 2024

ZADNJE OBJAVE

Celticsi produžili ugovore glavnim zvijezdama

GM Celticsa Danny Ainge i glavni trener momčadi Brad Stevens, dobrim rezultatima u dosadašnjem radu zaslužili su produženje ugovora. Predsjednik uprave Wyc Grousbeck za Celtics.com istaknuo je zadovoljstvo radom Aingea i Stevensa.

Glavni zadatak vlasnika je da nađu prave ljude za obavljanje košarkaškog dijela posla. Uvjereni smo da smo ih pronašli u Dannyju i Bradu.

Jednom kad pronađete takve ljude, trebate im ponuditi svu moguću potporu u njihovim naporima i omogućiti im radno okruženje koje će im omogućiti uspjeh, njima i momčadi. Ako je sve na svom mjestu, produženje ugovora je laka stvar jer svi žele nastaviti s uspjehom prema naprijed.

Ainge je napravio sjajan posao od kada je u Bostonu. Nakon odlaska velike trojke, proces rebuldinga protekao je skoro pa bezbolno, a sjajnim tradeovima omogućio je Celticsima momčad za doigravanje i visoke izbore na draftu.

Također je doveo i mladog trenera Stevensa koji ima omjer od 113 pobjeda i 133 poraza u tri godine na klupi, ali svake godine broj pobjeda je sve veći te je ovu sezonu završio s omjerom od 48 pobjeda i 38 poraza.

Latest Posts

NE PROPUSTITE