Friday, August 12, 2022

ZADNJE OBJAVE

Jahlil Okafor bio blizu odlaska u Boston?

Jedno od najvećih iznenađenja ovog trade deadlinea jeste bila neaktivnost Bostona. Naravno, to iznenađenje je pozitivno. Istini za volju, Boston nije imao nikakve potrebe da traži moguće pridošlice, jer su „naoružani“ mladim igračima te pickovima za predstojeći draft.

- Advertisement -

Ipak, David Ainge je bio blizu dogovora s timom koji nije želio imenovati. Kada još dodamo tome da je pick Netsa za ovu godinu bio dodan u taj dogovor, možemo samo pretpostaviti da je riječ o velikom imenu. Napokon, došli smo do saznanja o kojem se igraču radilo. Steve Bulpett, novinar zadužen za Boston Celticse piše iduće:

„Nije da ovaj tim nema vrlo talentirane igrače te da se ne mogu boriti s najjačim timovima u ligi, barem u regularnoj sezoni. Ali čak niti najoptimističniji navijači Celticsa ne vjeruju da je ovaj tim spreman da igra u lipnju.

Danny Ainge je očito jedna od tih osoba. Zato je proveo zadnjih par dana pokušavajući da nađe pravog igrača koji bi podigao Celticse iznad prosjeka NBA. Dok vodeći mediji kažu da je taj igrač bio Jahlil Okafor, Ainge se još uvijek nije izjasnio povodom toga.“

- Advertisement -

Trade Okafora bi bio odličan za ova dva tima. Za Philadelphiju, to bi značilo nastavak procesa rebuildinga, za što bi najzaslužniji bio pick Netsa.

Za Boston, Okafor bi bio dobar napredak u odnosu na njihov trenutni frontcourt, kojeg sačinjavaju Amir Johnson, Kelly Olynyk te Jared Sullinger. Također, on ne bi mnogo utjecao na njihov salary cap zato što je još uvijek na rookie ugovoru.

No, taj trade se nikada nije dogodio pa to danas ostaje na ljubiteljima košarke da fantaziraju i zamišljaju kako bi to izgledalo.

Latest Posts

NE PROPUSTITE