Thursday, May 23, 2024

ZADNJE OBJAVE

Kevin Garnett: “Moj najveći san je kupiti Supersonicse i vratiti košarku u Seattle”

Kevin Garnett je rođen u Južnoj Karolini, a odrastao je u Chicagu, no ponedavno je pokazao kako ima afinitet za područje Pacific Northwesta te je izjavio da bi želio košarku vratiti u državu Washington:

Moj najveći san je biti u mogućnosti kupiti Seattle Supersonicse i ponovno aktivirati Pacific Northwest, rekao je Garnett, a prema pisanju Tima Reynoldsa iz Associated Pressa. Seattle je bio ogromna stvar za našu ligu. Volio bih da to mogu učiniti. Kad bih nešto mogao učiniti sutra, to bi bilo to. 

Možda to zvuči čudno, imajući u vidu kako Garnett nema nikakve veze sa Seattleom, ali očito mu Sonicsi kao i svakom pravom NBA navijaču jako nedostaju. SuperSonicsi su postali NBA franšiza 1967. godine i igrali su u najjačoj košarkaškoj ligi 41 sezonu, osvojivši NBA prsten 1979. godine, a sveukupno su igrali u tri NBA finala.

Međutim, 2008. Sonicsi su se preselili u Oklahoma City i postali Thunder. Možda jednog dana Seattle ponovo doživi NBA košarku. A tko zna? Možda će to biti baš zbog Garnetta.

Latest Posts

NE PROPUSTITE