Tuesday, April 16, 2024

ZADNJE OBJAVE

Vraća li se Isaiah Thomas na mjesto uspjeha?

Isaiah Thomas u dresu Celticsa pisao je jednu lijepu košarkašku priču. U to vrijeme je sam igrač bio na All-Star razini te je pritom bio blizu MVP nagrade.

Onda je sve krenulo nizbrdo, a Thomas je i puno bolje mogao proći s ugovorima pa čak treba reći da su Kelti pogriješili s Kyriejem Irvingom. Ali karijeru je zatim nastavio kao back-up playmaker s nekim drugim franšizama. Iako nikad više na onoj zlatnoj razini, Thomas zna pružiti i više nego solidne učinke.

Proteklih dana ponovno su se aktualizirale glasine oko povratka u Boston. Thomas je bio nešto posebno pod Bradom Stevensom u svoje vrijeme, a navijači se toga rado prisjećaju. Mnogi bi se radovali tom potezu jer misle da Isaiah ima još što za reći, makar došao u ulozi zamjenskog razigravača.

Nedavni Tweet je također zagolicao maštu navijača koji priželjkuju njegov povratak. Dio navijača nije bio zadovoljan izvedbom Kembe Walkera pa postoje glasine oko potencijalnih tradeova. Za sada po tom pitanju nema ništa konkretno.

Thomas je i lani pokazivao da može puno toga dati. U Wizardsima je u 40 utakmica započeo 36 kao starter te je pritom bio na 12 poena i 3.7 asistencija u prosjeku.

Thomas bi itekako bio od pomoći Celticsima jer je njegov uspjeh pod Stevensovim sistemom više puta opjevan, a navijači se sigurno ne bi bunili tim potezom.

Latest Posts

NE PROPUSTITE