Wednesday, September 27, 2023

ZADNJE OBJAVE

Atkinson hvali Bogdanovića

Na press konferenciji glavni trener Brooklyn Netsa Kenny Atkinson i generalni menadžer Sean Marks, su govorili o tome kako imaju puno poštovanja za sve ono što je Bojan Bogdanović uradio ovo ljeto. Rekli su o njemu da igra najbolju košarku svog života, te da ga trebaju spremiti da bude takav na duge staze.

Prepoznali smo ono što je on uradio i to jako poštujemo“, rekao je Atkinson. „Biti vođa momčadi, cijeli stožer ima riječi poštovanja za njega i mislim da ga naši igrači također jako poštuju.

Ovo ljeto mu je bilo naporno tako da ćemo s njim raditi polako“, rekao je Marks.

Zaista. Između „prijateljske“ utakmice, u Europi, Južnoj Americi, Olimpijskih kvalifikacijskog turnira u Torinu, Olimpijskih igara u Riu, Bogdanović je odigrao preko 20 utakmica između srpnja i rujna. Tijekom njegovog slobodnog vremena, otišao je iz Turske u Grčku nakon što je blizu njegovog odmorišta avion ispustio bombe.

Bio je najbolji strijelac Olimpijskog kvalifikacijskog turnira s 24,2 koša po utakmici, kao i najbolji strijelac Olimpijskog turnira s 25,3, te je također oborio rekord star 20 godina koji je držao također igrač Netsa, Dražen Petrović.

Bilo je sjajno iskustvo za mene i sve moje suigrače zbog toga što nikad od nas prije nije iskusio Olimpijske igre“, rekao je Bogdanović. „Bilo je jako teško ljeto za mene i moje suigrače, ali smo na kraju napravili dobre rezultate.“

Koliko toga će on prenijeti? Koliko toga će prenijeti od njegova 44 koša na kraju sezone, te koliko će prenijeti u utakmice s Olimpijskih igara ? Pitanja na te odgovore dobit ćemo u obliku broja pobjeda Brooklyn Netsa.

Latest Posts

NE PROPUSTITE