Saturday, November 26, 2022

ZADNJE OBJAVE

Mikhail Prokhorov shvatio greške iz prošlosti

Nakon što su vlasniku Brooklyn Netsa Mikhailu Prokhovoru propali pokušaji brzog stvaranja super momčadi, smjenio je generalnog menadžera Billya Kinga i postavio još jednoga izdanka „Spursijanske škole“ Seana Marksa. Tada je započeo proces izgradnje nove momčadi i popravljanja grešaka iz prošlosti.

- Advertisement -

Marks pokušava donijeti novu kulturu u Netse. Gleda utakmice filijale u D-ligi, zaposlio je analitičku grupu, radi i sa psiholozima koji pomažu u mentalnom zdravlju igrača i ono što je više igrača izjavilo da cijeni familijarnu atmosferu te brigu o obiteljima.

„Ja sam bio jasan na sastanku. Rekao sam im, ako tražite brzi popravak ili nešto slično onome što ste već napravili, ja sam krivi čovjek.“ rekao je Marks.

Prokhorov je odbio razgovor za ESPN, pa je umjesto toga poslao izjavu elektronskom poštom.

- Advertisement -

„Ne postoji prečica do naslova prvaka. Pokušao sam voditi klub na isti način na koji vodim posao, koji mi je donio uspjeh. To je baciti sve što imaš na izazov i postati ćeš pobjednik.“

Dodao je kako zna da je trenutna situacija u Brooklynu drugačija i da će trebati vremena i strpljenja za nove pobjede.

„Pokušavam ostati „zen“ oko cijele situacije.“ završio je Prokhorov.

Podsjetimo, Netsi su ove sezone najgora momčad lige sa omjerom od 11 pobjeda i 53 poraza te neće biti „nagrađeni“ sa visokim izborom na draftu zbog one poznate razmjene sa Boston Celticsima.

Latest Posts

NE PROPUSTITE