Sunday, July 21, 2024

ZADNJE OBJAVE

Report: Netsi žele oformiti veliku trojku! Evo tko je u igri

Dolaskom Kevina Duranta i Kyrieja Irvinga Netsima su naglo porasle ambicije uz novog trenera Stevea Nasha. Već se šuška kako bi Netsi mogli pokušati angažirati treću zvijezdu u ekipi. Premda je Durant već znao izjaviti kako je Caris LeVert odlična treća opcija u cijeloj toj Big 3 priči. Ipak, Netsi bi se mogli okrenuti trade rješenjima i dovođenju nekog renomiranijeg imena.

Caris LeVert ili Spencer Dinwiddie, oba solidna igrača bi na kraju mogla završiti svoju epizodu u Netsima. To je itekako moguće jer navodno Netsi žele neko jače ime. Već u veljači se šuškalo oko Jruea Holidayja, a sada se na veliko spominje Victor Oladipo.

kevin-durant-victor-oladipo

Zanimljivo, Oladipo traži maksimalni ugovor, ali vjerojatno je svjestan da to neće biti moguće u Netsima. Međutim, pretpostavka je da će pristati i na jednu vreću novca manje zbog najviših ambicija. Za sada je samo poznato da Oladipo traži “ispisnicu” iz redova Indiana Pacersa jer želi biti dio “contender” priče.

Irving-Oladipo-Durant

Na klupi Steve Nash, a pozicije od 1 do 3 pokrivaju tri All-Star igrača. Taj scenarij je realan, ali Nash bi tada imao izazov uigravanja i stvaranja kemije.

Steve Nash: “Suradnja s Netsima stigla je u idealnom trenutku.”

Jedna od trade mogućnosti bi mogla uključivati Carisa LeVerta i jednog od mladića poput Džanana Muse uz vjerojatno buduće draft pickove (opcionalno) za Victora Oladipa. Takva razmjena se aktualizirala između raznih insajdera.

U slučaju da ta opcija propadne i da Pacersi ne pristanu….Netsi bi se tada okrenuli Jrueu Holidayju te bi za njega vjerojatno ponudili Spencera Dinwiddieja, Musu i vjerojatno još jednog važnijeg role player igrača…

Za sada je poznato da interesa za spomenute igrače ima, no pitanje je kako će se generalni menadžeri uspjeti dogovoriti.

Latest Posts

NE PROPUSTITE