Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Steve Nash: “Obrana će biti naš prioritet”

Steve Nash progovorio je po prvi put u javnosti nakon preuzimanja klupe Brooklyn Netsa. Legendarni bivši playmaker smatra i želi da fokus Netsa ove godine bude isključivo na obrani. Naravno, Nash se očito drži Jordanove uzrečice da obrana osvaja naslove:

“Obrana je naš prioritet broj jedan. Čuvati reket i igrača s loptom s ciljem da imamo granitnu obranu. Trenutno ugrađujemo principe i mogu vas uvjeriti da znamo da za osvajanje naslova trebamo biti jaka obrambena momčad.

“Kohezija je ključna. Ekipa mora razumijeti te principe jer nas svaku večer očekuje drugi protivnik. Treba nam zato malo vremena.”

Dotaknuo se Nash i napadačke igre koju očekuje od svoje momčadi:

“Želim da igramo brzu, da brzo trčimo i punimo parket. Spacing je važan. Naši sjajni ballhandleri moraju stvoriti višak i onda na takve situacije i zatvaranja moramo napadati agresivno. “

“Naravno očekuje nas posebna filozofija, cijeli set akcija koje moramo proći. Akcije koje ćemo provoditi vjerujem da će biti prilagođene da odgovaraju grupi koju imamo. Ne želimo se pretjerano u ovoj fazi zamarati napadačkom igrom, ali želim da budemo na visokom nivou konstantno.”

Latest Posts

NE PROPUSTITE