Saturday, February 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Bivša zvijezda Utah Jazza: “Večer prije utakmice su nam u hotelske sobe naručivali Playboyeve zečice”

Bivši igrač Utah Jazza Antoine Carr otkrio je zanimljivu priču o tome kako su navijači Chicago Bullsa probali “ući pod kožu” protivnika u pokušaju da pomognu svojoj momčadi da osvoji NBA naslov ili da im barem malo otežaju provod u vjetrovitom gradu.

Carr je otkrio trikove kojima su se navijači Bullsa služili da igračima Jazza probaju skinuti fokus sa utakmica tokom finalne serije 1997. godine.

Carr: Jedna stvar u kojoj sam uživao kad smo igrali protiv Bullsa je da su te utakmice bile drugačije od ostalih utakmica jer su i građani Chicaga htjeli nešto učiniti kako bi mi izgubili. Bili ste u svojoj hotelskoj sobi noć prije utakmice finalne serije u Chicagu i odjednom bi se na vašim vratima pojavio Playboy model s tortom. To mi se nije dogodilo samo jednom… Pojavile bi se u kaputu s tortom, a zatim su skinule kaput i to je bila svojevrsna “Dobrodošli u Chicago!” dobrodošlica. Ako ste mladić i to vam se dogodi, sve o čemu ćete misliti noć prije finala je ta prelijepa djevojka i to će vam skinuti fokus s važne utakmice u potpunosti. Na mene to nije djelovalo, no bila je to dobra torta.

Carr kaže da takva vrsta šale nije imala nikakvog utjecaja na njega, ali da su riječi koje je Scottie Pippen rekao Karlu Maloneu utjecale na Mailmana koji je propustio šansu za pobjedu u prvoj utakmici finala 1997., čime bi tijek serije možda bio i drukčiji. Na kraju je Jordan vodio Bullse do pobjede u toj utakmici i u seriji nakon šest utakmica.

Latest Posts

NE PROPUSTITE