Tuesday, April 16, 2024

ZADNJE OBJAVE

Chris Bosh: “LeBron, Wade i ja smo trebali tvoriti novu veliku trojku Chicago Bullsa”

Chris Bosh prisjetio se free agencyja 2010. godine, one u kojoj je on skupa s LeBronom Jamesom i Dwyaneom Wadeom formirao veliku trojku Miami Heata. Kako se ispostavilo, ta trojica su se gotovo udružila u dresu Chicago Bullsa, no na kraju do toga ipak nije došlo.

Koliko sam shvatio, to se gotovo dogodilo, rekao je Bosh. Imali su premalo prostora na salary capu i zato nisu mogli dovesti svu trojicu.

Nakon što su se Bullsi pomirili s činjenicom da od velike trojke neće biti ništa, okrenuli su se tome da dovedu Bosha u ekipu:

Pokušali su me staviti u središte, rekli su da će sigurno potpisati još jednu zvijezdu ako potpišem za njih. Taj Gibson, Joakim [Noah], Luol [Deng], D. Rose…to je bio vrlo čvrst temelj. I bili su na rookie ugovorima. Imali su potencijal da budu prilično dobri.

lebron-wade-alley-oop

Velika trojka (LeBron, Wade, Bosh) u Chicagu promijenila bi povijest ne samo Bullsa, nego i cjelokupne NBA lige, budući da bi vjerojatno osvojili par naslova u posljednjem desetljeću. No, sudbina je htjela drukčije, Bosh je postao neizostavan član Miamija, momčadi koja će “terorizirati” Istok u naredne četiri sezone.

Latest Posts

NE PROPUSTITE