Thursday, February 9, 2023

ZADNJE OBJAVE

Dennis Rodman: “Smiješno je uspoređivati LeBrona i Jordana, James uopće nema ubilački instinkt kakav je imao Jordan”

“Bad Boy” Chicago Bullsa Dennis Rodman dodao je još malo “ulja na vatru” debati o najboljem igraču svih vremena, Michael Jordan ili LeBron James. To je jedna od najpopularnijih tema zadnjih godina, posebno sada kada ESPN-ova popularna dokumentarna serija “Posljednji ples” (“The Last Dance”) u velikoj mjeri dominira košarkaškim razgovorima ovih dana.

- Advertisement -

Prema Dennisu Rodmanu bilo bi nepravedno reći da je LeBron na istoj razini kao Michael Jordan. Rodman je nedavno gostovao u YouTube emisiji “Hot Boxin” Mikea Tysona, a petostruki NBA prvak objasnio je svoje stajalište:

[LeBron James] nije poput Michaela, izjavio je Dennis Rodman, a piše Nico Martinez iz Fadeaway World. Imao sam tu želju za pobjedom, bilo me briga što treba napraviti za to. Obavit ću prljavi posao jer je na kraju dana taj prsten najvažniji. Jer [Michael Jordan] kad je došao, imao je na umu samo jednu stvar (koju treba učiniti) – “odlazim ako te nisam pobijedio i nisam na pravi način obavio svoj dio posla”.

Ono što Dennis ovdje želi reći je to da prema njegovom mišljenju LeBronu nedostaje ubojiti instinkt koji je Jordan posjedovao. Rodman vjeruje da on i Jordan dijele isti mentalni sklop, što je jedan od glavnih razloga zašto su bili toliko uspješni tijekom vremena koje su zajedno proveli u dresu Chicago Bullsa.

Latest Posts

NE PROPUSTITE