Saturday, February 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Doc Rivers otkrio što mrzi oko dokumentarca “The Last Dance”

Doc Rivers je pomno gledao Michaela Jordana i dinastiju Bullsa tijekom svojih igračkih dana, a proveo je 13 sezona u NBA ligi na poziciji razigravača. Trener Clippersa ne cijeni način na koji je legenda Detroit Pistonsa Isiah Thomas prikazan u dokumentarcu “The Last Dance”.

Mrzim način na koji se Isiaha predstavlja, rekao je trener Clippersa. Isiah je bio nevjerojatan pobjednik … on se ne razlikuje od bilo kojeg drugog pobjednika. Po mom mišljenju, Isiah je najbolji igrač koji je ikada došao iz Chicaga. Čak i moj ego to mora reći, znaš? A onda je odjednom Michael najbolji igrač u Chicagu … koji je i sam stvorio konkurenciju. Isiah jednostavno nije htio dozvoliti to Michaelu Jordanu, a Michael je pokušavao “preuzeti” Chicago, znate?

Ljudi uopće ne znaju taj dio toga. Oni samo vide dio o Detroitu i Chicago Bullsima. Ali najveći dio je to. Isiah je još uvijek živio u Chicagu kad je igrao za Detroit. Želio je doći kući i biti Isiah Thomas; nije se želio vratiti kući i slušati stalno o Michaelu Jordanu.

Thomas je bio Jordanov veliki rival, a njih dvojica su igrala nekoliko intenzivnih i vrlo fizičkih utakmica u svoje vrijeme. U stvari, Jordanovi Bullsi zaustavljeni su od strane Thomasovih Pistonsa u tri sezone prije nego što su ih 1991. godine npokon pobijedili na putu k osvajanju NBA naslova.

Kao što su otkrile prethodne epizode “The Last Dancea”, Thomas nije uvršten u mušku košarkašku reprezentaciju SAD-a 1992. (“Dream Team”) zbog sukoba s Jordanom i ostalim NBA zvijezdama te momčadi.

Spomenimo još da je i sam Rivers rođen u Chicagu, tako da njegove riječi da je Isiah Thomas najbolji igrač koji je došao iz Chicaga imaju veliku težinu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE