Saturday, July 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Horace Grant: “Da mi je Jordan to napravio, prebio bi ga kao vola u kupusu”

Sam Smith je došao na naslovnice ranije ovog mjeseca, kada je izjavio kako je Michael Jordan rekao stjuardesama da na letu ne daju hranu njegovom suigraču Horaceu Grantu, u slučaju da je odigrao lošu utakmicu. Grant je priču potvrdio tijekom nastupa na ESPN Radio 1000 u utorak. Ali također je rekao da bi Jordan “popio” batine da mu je pokušao uzeti hranu (piše Zac Wassink iz Yardbarkera):

Prebio bih ga. Mogao je on to reći stjuardesi, to je u redu. Samo naprijed. No ajde probaj doći i pokušaj mi uzeti hranu. Samo ću reći kako ne bi više bilo Air Jordana, ne bi bilo šest NBA naslova, to vam garantiram.

“Posljednji ples” prikazao je Jordanovu dominirajuću i zahtjevnu prirodu kao suigrača, a također je istaknuo nekoliko svađa (čak i fizičkih) s bivšim centrom Bullsa Willom Perduejem i Steveom Kerrom.

Grant je bio neprocjenjiv član prvog threepeata Chicago Bullsa, uključujući i sezonu 1991-92, u kojoj je imao prosjek od 14,2 poena, 10,0 skokova, 1,2 ukradene lopte i 1,6 blokada po utakmici. Igrao je i na All-Star utakmici tijekom NBA sezone 1993-94.

Latest Posts

NE PROPUSTITE