Thursday, February 22, 2024

ZADNJE OBJAVE

Jerry Reinsdorf: “Dosta mi je usporedbi LeBrona s Jordanom, njega možete uspoređivati s Magicom, no nikako s Michaelom”

Jerry Reinsdorf, vlasnik Chicago Bullsa, bio je uključen u veliki dio nedavno zaključenog dokumentarca “Posljednji ples”. 84-godišnji milijarder pružio je vrijedan uvid u putovanje NBA ligom, ne samo njegove momčadi, već i velikog Michaela Jordana.

Ne može se poreći da je Reinsdorf jedan od najvećih Jordanovih navijača, a Reinsdorf ima prilično snažno mišljenje o usporedbi Michaela Jordana i Lebrona Jamesa. Prema Reinsdorfu, to jednostavno nema smisla:

Ovo je povijest, rekao je Reinsdorf, via K.C. Johnson iz NBC Sports Chicago. “Posljednji ples” bi trebao uspostaviti u glavi svake osobe s normalnim razmišljanjem kako je Michael nesumnjivo najveći svih vremena. U mom umu, kad god netko želi sa mnom razgovarati o uspoređivanju Michaela i Lebrona (Jamesa), reći ću im da ih molim da ne gube vrijeme.

Iako u “Posljednjem plesu” imaju određene nesuglasice, ne čudi što Reinsdorf u ovoj raspravi staje na stranu svog bivšeg igrača. Međutim, zanimljivo je da je vlasnik Bullsa upravo “srušio” ideju da se Jordan i LeBron uspoređuju. Reinsdorf smatra da razlika između njih dvojice “čak nije ni blizu”.

Jako mi je drago što je u dokumentarcu pokazano koliko je Michael bio sjajan prema ljudima koji ga nisu vidjeli kako igra, rekao je Reinsdorf. Zaista sam umoran od ljudi koji pokušavaju uspoređivati LeBrona s Michaelom kad razlika među njima nije ni blizu. Trebali bi pokušati usporediti LeBrona s Oscarom Robertsonom ili Magicom Johnsonom. Michael je bio toliko iznad svih, a to se i pokazalo u ovom dokumentarcu. Bio je fenomen. Vjerojatno nikad više nećemo vidjeti igrača poput njega.

Latest Posts

NE PROPUSTITE