Wednesday, May 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Jordan otkrio da je želio potpisati s Bullsima još jednu godinu!

U završnoj epizodi dokumentarca The Last Dance legendarni Michael Jordan otkriva kako je htio potpisati još godinu dana suradnje s Bullsima nakon osvajanja posljednje šeste titule. Gospodin Zrak kaže da je postojala mogućnost da se suradnja nastavi u sezoni 1998./1999.

Vlasnik Chicago Bullsa Jerry Reinsdorf kazao je kako je bilo praktički nemoguće zadržati momčad na okupu. Tržišna vrijednost igrača rasla je i to nije bilo moguće po pitanju financijske održivosti. S druge strane Jordan otkriva kako je htio ostati godinu dana u slučaju da je Jerry Krause želio zadržati ekipu na okupu:

“Krause je već na početku sezone rekao da je to naš posljednji ples i da Phil više neće biti trener bez obzira imao score 82-0. Početkom 98. stvari su se promijenile po nekim pitanjima. Da nam je bilo ponuđeno, Kerru, Rodmanu i ostalima, da ostanu još godinu dana i pokušaju doći do sedme titule mislim da bi svi pristali. I ja bi pristao. Pip? Naravno, čim bi vidio nas ostale da ostajemo i on bi bio dio ekipe!”

Stoga danas ostaje veliki “što ako”…..pa ostaje pitanje bi li Jordan došao do sedmog naslova da je GM Jerry Krause zadržao ekipu barem još godinu dana?

Latest Posts

NE PROPUSTITE