Tuesday, May 28, 2024

ZADNJE OBJAVE

LeBron otkrio zašto bi on bio savršeni suigrač Michaelu Jordanu

Košarkaški navijači još uvijek raspravljaju tko je pravi GOAT, trenutna superzvijezda Los Angeles Lakersa LeBron James ili Hall of Famer Michael Jordan.

Možda nadahnut nedavno zaključenim dokumentarcem ESPN-a “The Last Dance”, James nije ušao u tu raspravu, nego je umjesto toga razmišljao o mogućnosti igranja za Bullse zajedno s Jordanom 90-ih godina prošlog stoljeća.

Prema mišljenju četverostrukog NBA MVP-a, on i Jordan bi napravili veliku “štetu” zajedno jer bi se njihovi stilovi igranja međusobno savršeno nadopunjavali.

Osobno mislim kako bi moje košarkaške vještine savršeno funkcionirale s Mikeom jer Mike je košarkaški “ubojica”. Njegova sposobnost zabijanja poena i moja sposobnost da dobro asistiram te moja sposobnost čitanja igre i budućih poteza bi savršeno funkcionirale.

Nije teško složiti se s LeBronom Jamesom oko ovog, s obzirom na to da bi se on mogao vrlo lako uklopiti u igru glavnog trenera Bullsa Phila Jacksona.

Michael Jordan, s druge strane, doista je bio jedan od najboljih strijelaca svih vremena i vjerojatno bi postigao još bolje rezultate zajedno s LeBronom.

Veliki Scottie Pippen je odlično odradio svoju ulogu u jeku dominacije Bullsa, a James vjeruje da bi ta momčad bila čak i dominantnija kada bi on igrao za njih.

Vidio sam stvari koje je (Scottie Pippen) činio s Mikeom. Mislim da bi to bila još jedna “viša razina”, nastavio je James. Pip mi je bio jedan od najdražih igrača … Bila bi to viša razina sa mnom kao point forwardom kraj njega tijekom onih čikaških utrka za NBA naslovom.

Latest Posts

NE PROPUSTITE