Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Legendarni Dennis Rodman izazvao bivšu NFL zvijezdu na hrvački dvoboj

Dennis Rodman izazvao je na hrvački dvoboj bivšeg igrača New England Patriotsa Roba Gronkowskog.

Rodman se osvrnuo na Gronkowskog u novom dokumentarcu “WWE Untold: Rodzilla Runs Wild.”

Netko me pitao: Dennis, hoćeš li se ponovno boriti? Mogao bih ti reći ime čovjeka protiv kojeg bih se zaista htio boriti, to je Markowski, rekao je Dennis Rodman NBC Sportsu.

Jasno je da je Rodman pogrešno izgovorio prezime Gronkowskog, ali je kasnije pojasnio:

Mislim na Roba, onog tipa iz New Englanda, nastavio je Rodman. Govori puno [eksplicitno]. Imam 50 godina, a on koliko, 32, 33 godine. Nije mi važno, ajmo izaći tamo i obaviti to [eksplicitno].

58-godišnji Rodman već ima iskustva u televizijskim hrvačkim obračunima. “Crv” se već borio pod okriljem WCW-a (World Champion Wrestling). Sportski fanatici će se možda sjetiti čuvenog Bash at the Beach iz 1998. godine, gdje se je on u tandemu s legendarnim Hulkom Hoganom hrvao u meču protiv legende Utah Jazza Karla “The Mailmana” Malonea i Diamonda Dallas Pagea.

Poput Rodmana, i Gronkowski je sudjelovao u nekim epskim hrvačkim mečevima. U stvari, Gronk je trenutno pod ugovorom s WWE-om, a trebao bi nastupiti kao domaćin na WrestleManiji 36 u travnju, mada u ovom trenutku nije jasno hoće li se događaj uopće održati zbog pandemije koronavirusa.

Latest Posts

NE PROPUSTITE