Monday, February 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Litavac već napravio velike kadrovske promjene u Bullsima

Chicago Bullsi  nisu postigli velike rezultate posljednjih godina, a većina njihovih navijača za to “krivi” kombinaciju GarPax (Gara Formana i Johna Paxsona).

Bullsi su nedavno i službeno doveli 48-godišnjeg Arturasa Karnišovasa na mjesto izvršnog potpredsjednika košarkaških operacija. Njegov uspon je započeo 2013. godine, kada je postao pomoćnik generalnog menadžera u Denver Nuggetsima, a nakon toga je i sam unaprijeđen u generalnog menadžera 2017. godine te je po mišljenju mnogih bio jedan od ključnih ljudi u gradnji momčadi koju se trenutno smatra jednim od favorita za naslov NBA prvaka.

Karnišovas je odmah po dolasku u Bullse napravio nekoliko kadrovskih promjena, zahvalio se na suradnji generalnom menadžeru Garu Formanu, koji se nakon 22 godine oprostio od Bullsa, a legenda Bullsa John Paxson će od sada raditi kao savjetnik.


Karnisovas made several staff changes immediately upon his arrival at the Bulls, he laid off long-time general manager Gar Forman, who is leaving Bulls after 22 years, and Bulls legend John Paxson will move to an advisory role from now on (Senior Advisor of Basketball Operations).

Latest Posts

NE PROPUSTITE