Thursday, March 23, 2023

ZADNJE OBJAVE

Luol Deng želi do kraja karijere biti član Chicago Bullsa

Luol Deng jedan je od ključnih kotačića u igri Chicago Bullsa, kako u napadu, tako i na obrambenom djelu terena. Igrač koji je dva puta nastupio na All-Staru nalazi se u zadnjoj godini šestogodišnjeg ugovora vrijednog 71 milijun dolara i jasno je dao do znanja kako bi volio nastavi karijeru u Chicagu, te kako je razočaran što još nije dobio produženje ugovora od čelništva Bullsa.

“Definitivno želim ostati i volio bih igrati ovdje cijelu moju karijeru”, rekao je Deng. Unatoč njegovoj želji, Luol je svjestan kako bi se situacija mogla razviti i na drugačiji način i kako bi nakon ove sezone mogao biti slobodan igrač. Klubovi poput Dallas Mavericksa i Los Angeles Lakersa pokazali su želju za njegovim uslugama pa je za očekivati da će Deng testirati tržište.

“Ima puno primjera u prošlosti kada su igrači željeli ostati sa svojom momčadi, da to na kraju nije uspjelo”, izjavio je Deng, koji je igrao samo za Bullsa od 2004. godine kada je došao u ligu. “Na kraju dana , ja takve stvari ne mogu kontrolirati.”

Na početku nove sezone Deng igra dosta loše. Bilježi samo 13,4 poena, što je najmanje od rookie sezone uz najgori postotak šuta i nikad manje skokova po utakmici.

Latest Posts

NE PROPUSTITE