Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Michael Jordan: “Isiah Thomas se ponašao kao g***o”

U novoj epizodi ESPN-ovog dokumentarca “The Last Dance” su predstavljeni najveći rivali Michaela Jordana i Chicago Bullsa u ranom razdoblju njegove karijere, Detroit Pistonsi, poznati i pod nadimkom “Bad Boysi”.

Jordan je govorio o legendi Pistonsa, Isiahu Thomasu. Potonji se odbio rukovati s Jordanom nakon što su ih Bullsi “pomeli” u finalu Istočne konferencije 1991. godine. Kao rezultat toga, Jordan je priznao da u to vrijeme nije previše volio Thomasa.

Možete mi pokazati što god želite. Ne postoji način na koji me možete uvjeriti kako on nije bio g***o.

Bilo je to sjajno dostignuće za Bullse, budući da su Bad Boysi bili njihova najveća prepreka tijekom kasnih 80-ih i ranih 90-ih. Tolika, da su upravo Pistonsi eliminirali Bullse iz doigravanja tri sezone zaredom do doigravanja 1991. godine. Pobijedivši ih u toj sezoni – i to tako uvjerljivo, Jordan i Bullsi konačno su se uspjeli “riješiti svojih demona”, koji su ih dugi niz godina mučili.

Thomas očito nije bio previše sretan zbog “metle”, posebno imajući u vidu kako su ih Bullsi nakon dugo godina uspjeli “pročitati”. Takav je bio Thomasov natjecateljski duh, on se jednostavno nije osjećao dobro nakon što su ga ponizili na parketu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE