Friday, February 23, 2024

ZADNJE OBJAVE

Michael Jordan je otkrio ime jedinog NBA igrača protiv kojeg bi izgubio 1-na-1 dvoboj

Michael Jordan je u svom primeu bio jednostavno nezaustavljiv te možemo reći kako vjerojatno ne postoji igrač koji bi mu mogao parirati u dvoboju 1-na-1.

Međutim, Jordan je izjavio kako smatra da bi pokojna legenda Los Angeles Lakersa, Kobe Bryant, bio u stanju pobijediti ga, i to zbog jednog vrlo određenog razloga.

S kim bi želio igrati jedan na jedan da sam u svom primeu? Taj je popis vrlo dugačak, rekao je jednom prilikom Jordan, piše SportsCenter. Počeo bih od Jerryja Westa, Elgina Baylora, Kobea Bryanta u primeu, LeBrona u primeu, D-Wadea u primeu, Mela. To je dobar početak. Mislim da protiv nikog ne bih izgubio, jedino protiv Kobea Bryanta jer je ukrao sve moje poteze.

To je Michael Jordan u svom najboljem izdanju, govori ponizno kako bi ga Kobe pobijedio, ali isto tako “optužuje”  Bryanta da je kopirao njegove poteze. Nažalost, nećemo imati priliku vidjeti Kobeovu reakciju na ovu izjavu Air Jordana, budući da je početkom godine poginuo u tragičnoj nesreći helikoptera, ali bi sigurno imao što za reći da je živ.

Poznato je kako su Jordan i Kobe imali veliko poštovanje jedan prema drugome, tako da postoji velika šansa kako bi Bryant ovo shvatio kao kompliment.

Latest Posts

NE PROPUSTITE