Saturday, June 22, 2024

ZADNJE OBJAVE

Novi GM Bullsa: “Postati generalni menadžer Chicago Bullsa ostvarenje je snova”

Chicago Bullsi su angažirali Marca Eversleya na mjestu generalnog menadžera. Arturas Karnisovas koji ga je izabrao na to radno mjesto je izjavio:

Htio sam pronaći generalnog menadžera koji bi dopunio moju viziju i vrijednosti i koji bi nam mogao pomoći to implementirati u Bullsima. Marcovo iskustvo i vještine su upravo to, rekao je Karnisovas. On ima povijest stvaranja čvrstih odnosa, prepoznavanja talenta u organizacijama koje su imale uspjeh za to vrijeme i potrebnog uvida za izgradnju mreže koja će biti prednost našeg programa. On je spreman za sljedeći korak u karijeri i radujem se što ću raditi s njim na tome da Bullse pretvorimo u kandidata za naslov NBA prvaka.

Eversley je izjavio kako je postati GM Bullsa ostvarenje snova:

Postati generalni menadžer u NBA ligi i pridružiti se obitelji Chicago Bullsa ostvarenje je snova, rekao je Eversley. Zahvalan sam što radim s osobom poput Arturasa koji dijeli moju strast i predanost pobjedničkoj košarci, a budući da oboje potičemo iz uspješnih programa, uložit ćemo rad kako bi postali održiv i pobjednički tim. Želim zahvaliti Arturasu, kao i Jerryju i Michaelu Reinsdorfu na povjerenju u moje liderske sposobnosti za guranje ove legendarne franšize naprijed.

Latest Posts

NE PROPUSTITE