Tuesday, June 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Pippen: Nepravedno je da Kukoč već nije u Kući slavnih

SCOTTIE PIPPEN, osvajač šest NBA naslova s Chicago Bullsima, u kojima je bio drugi najbolji igrač jedne od najboljih košarkaških ekipa u povijesti, vjeruje da Toni Kukoč zaslužuje ući u košarkašku Kuću slavnih.

Mnogi se čude kako Kukoč, jedan od ključnih igrača Bullsa predvođenih Michaelom Jordanom, već nije tamo. Kukoč je bio dio drugog “threepeata” Chicaga, a u Europi je osvojio sve što je bilo moguće.

Neke stvari vezane uz Kuću slavnih me pomalo šokiraju. Gledam kako ulaze tipovi od kojih su Toni Kukoč i još jedan moj bivši suigrač iz Bullsa, Ron Harper, imali daleko bolje karijere. Čini mi se da ne dobivaju dovoljno priznanja zato jer su igrali s Michaelom Jordanom i sa mnom. Ali ti ljudi su pobjednici.

Definitivno mislim da zaslužuje ući u Kuću slavnih. To je samo pitanje trenutka. On je bio golem dio naše ekipe. Kada pogledamo košarku danas, ekipe imaju velike trojke. Toni je bio dio te slagalice za nas. Bio je produktivan i zaslužuje velike zasluge za naš uspjeh, rekao je Pippen.

Toni Kukoč osvajač je 3 NBA prstena, najbolji šesti igrač NBA lige 1996., trostruki europski prvak s Jugoplastikom i MVP Svjetskog prvenstva 1990. godine.

Latest Posts

NE PROPUSTITE