Wednesday, November 30, 2022

ZADNJE OBJAVE

Rajon Rondo upitan za ostatak serije?

Prema izvještaju Chicago Bullsa, Rajon Rondo je jutros propustio šuterski trening zbog ozljede koju je zadobio u drugoj utakmici doigravanja protiv Celticsa.

- Advertisement -

Rendgen je otkrio da ima frakturu palca na desnoj, šuterskoj ruci, zbog čega će biti van parketa na neodređeno vrijeme. U izvještaju stoji da neće biti potrebna operacija, a trener Fred Hoiberg procjenjuje da će se na teren moći vratiti kroz 7 do 10 dana.

Ovo je težak udarac za Bullse, kojima je Rondo u ovoj seriji bio jedan od ključnih, ako ne i ključni igrač koji je donio Bullsima prednost od 2-0 nad trenutno izgubljenim Celticsima. U sezoni je bilježio prosjeke od 7,8 poena, 6,7 asistencija i 5 skokova, a koliko je napredovala njegova igra u doigravanju govori činjenica da je digao prosjeke na 11,5 poena, 10 asistencija i 8,5 skokova u ovoj seriji.

Ovo je također ogromna prilika Celticsima da možda čak i vrate prednost domaćeg terena, jer Bullsi s Rondom na terenu imaju net-rating od +14,5 dok su bez njega u minusu – net-rating s Rondom na klupi je do sada bio -5,4.

- Advertisement -

Ronda će u početnoj petorci u trećoj utakmici zamijeniti Jerian Grant, stoji u službenom izvješću.

Latest Posts

NE PROPUSTITE