Wednesday, February 28, 2024

ZADNJE OBJAVE

Rodman: “NBA igračima je bilo prelako odvući ženu u krevet”

Svi znamo kakva je reputacija Dennisa Rodmana. Na vrhuncu NBA karijere je izlazio s nekim od najljepših žena na svijetu. Još 1996. godine, tijekom svoje prve sezone u dresu Chicago Bullsa, Dennis je pokušao pokazati kako žene “progone” NBA igrače u noćnim klubovima.

NBC televizija je pratila Rodmana do noćnog kluba Shelter u Chicagu i bili su svjedoci kako mu je nekoliko žena ubrzo nakon što je stigao u klub prišlo i pokušalo ga osvajati. Žene su došle do njega te su mu rekle koliko ga vole, koliko im je on zgodan i seksi, a neke su ga čak pozvale na spoj.

Neki obožavatelji učinili su sve što je bilo potrebno da se približe Rodmanu, čak su uspjeli proći pored zaštitara u dvorani kako bi razgovarali s njim. The Worm je jednom izjavio kako je NBA igračima jako lako “odvući” ženu u krevet jer su žene gajile veliku privlačnost prema njima.

rodmanmalonefinals-utah-bulls

Rodzilla je svakako jedan od NBA igrača koji je imao “lud” život i ovo je samo jedan primjer onog što je on radio van parketa (najbolje je to bilo vidljivo u dokumentarcu The Last Dance). Dennis je mogao ići kamo god je želio i svi, a ne samo žene, su ga obožavali. Jednostavno je bio magnet za sve, to je bila njegova odrednica i glavna karakteristika.

Latest Posts

NE PROPUSTITE