Sunday, February 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Sir Charles: “Nije fer uspoređivati LeBrona s Jordanom, jedini koji to zaslužuje je Kobe”

Charles Barkley je nastavio čitavu raspravu o tome tko je najbolji košarkaš svih vremena, Michael Jordan ili LeBron James. Barkley, koji je i sam imao priliku zaigrati protiv Jordana u više navrata tijekom svog igračkog vrhunca, kaže kako vjeruje da jednostavno nije u redu uspoređivati ​​LeBrona s Air Jordanom.

Po mom mišljenju, Michael je THE GOAT, rekao je Barkley u emisiji “The Lefkoe Show”, via Rob Schaefer iz NBC Sports Chicago. Uvijek sam govorio kako je LeBron bliži Magicu Johnsonu, nego što je Michaelu.

Barkley je nastavio da misli kako je legenda Los Angeles Lakersa Kobe Bryant jedini koji se po njemu može uspoređivati s velikim Michaelom Jordanom.

Nikada neću reći ništa loše o LeBronu Jamesu, ali najbliži Michaelu kojeg sam ikad vidio bio je Kobe, rekao je Barkley. I pod tim mislim na igrača koji ima jedinstvenu viziju, da samo želi pobijediti. Ne brine ga što misle njegovi suigrači, ne brine ga što trener misli, samo želi pobijediti.

U svojoj gornjoj izjavi Barkley također implicira da vjeruje da LeBronu nedostaje mentalitet košarkaškog “ubojice” u smislu da želi pobijediti pod svaku cijenu. Ovo možda i nije loše za Jamesa, za kojeg Barkley vjeruje da ne uzima u obzir samo sebe i svoje želje, nego što je još važnije, izuzetno poštuje dojam koji ostavlja na suigrače i trenere.

Latest Posts

NE PROPUSTITE