Wednesday, July 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Thibodeau krenuo po svog ljubimca

Jučer se pojavila priča da Minnesota želi Jimmyja Butlera iz Chicaga. No izgleda da od te zamjene neće biti ništa. Chicago Bullsi u zamjenu traže Andrewa Wigginsa.

Darren Wolfson je o ovim pregovorima govorio za ESPN:  ,,Da sam ja na mjestu Bullsa u zamjenu za Jimmyja bih tražio i 5. pick i Wigginsa. No to bi značilo duži rebuilding koji zasad nije pogodan za momčad Chicaga. Wiggins (21 godina) je otprilike iste generacije kao i nove vođe Wolvesa, Karl-Anthony Towns (20 godina) i Zach LaVine (21 godina), nego Jimmy Butler (26 godina). Također, teško da bi Minnesota mogla da sastavi paket koji bi bio povoljan za obje momčadi. Naravno, novi trener Minnesote Tom Thibodeau želi Butlera. Ove spekulacije nam izgledaju kao prazne priče.  Nisam ni siguran da li su momčadi i ozbiljne u svojim pregovorima, ili je to samo ispipavanje pulsa kod suprotne strane.“

Jimmy Butler je već All Star igrač i nosilac igre Chicaga, posebno se napredovao u zadnje dvije-tri godine nakon raznih ozljeda Derricka Rosea. Wiggins je prošlogodišnji rookie godine, a Karl-Anthony Towns je ovogodišnji rookie godine. No potrebno im je vrijeme da pokažu sav svoj talenat zbog kojega su i bili prvi izbori na draftu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE