Sunday, July 14, 2024

ZADNJE OBJAVE

Thibodeau o odlasku s klupe Bullsa

Bivši trener Chicago Bullsa, Tom Thibodeau, uvijek je bio studiozan trener koji je želio da igra njegove momčadi na terenu govori za njega. Nakon rastanka s Bullsima Thibodeau je progovorio za radio show Mike and Mike o svojim trenerskim danima u Vjetrovitom gradu.

„Ne žalim za ničim. Jednostavno idem dalje“, rekao je ponajbolji obrambeni trener u ligi. Već je i prije završetka sezone bilo jasno kako će Thibodeau napustiti klupu Bullsa zbog ne slaganja s upravom kluba. „Bilo je nekih problema, ali ne želim ulaziti u to. Kao što sam rekao, veoma sam ponosan na sve što smo učinili. Kada poglem unatrag, radije se fokusiram na pozivitivne stvari. Bilo je to sjajno iskustvo za mene. Volio sam igrače, volio sam osoblje.“

„Velik je udarac za nas bio kada se Derrick (Rose) ozlijedio. Propustio je veći dio četiri sezona. Odigrao je cijelu sezonu kada je bio MVP i to je bilo sjajno za nas. Mnogo nas je igrača napustilo u međuvremenu, ali momčad je uvijek pronašla način za dobre igre. Svake smo godine bili u doigravanju i dali smo sve od sebe, ali i ostali prekratki. Ja krećem dalje i veselim se novoj prilici“, zaključuje.

Thibodeau je bio u razgovorima za svaki slobodan posao na NBA klupi nakon što ga je Chicago otpustio, ali se zasad nijedna momčad nije odlučila za ovog stručnjaka.

Latest Posts

NE PROPUSTITE