Sunday, June 16, 2024

ZADNJE OBJAVE

Tracy McGrady: “Kobe je stvarno mislio kako je bolji od Jordana”

Pokojna ikona NBA lige Kobe Bryant doista je igrač koji je najviše podsjećao na Michaela Jordana. U stvari, Bryant je čak došao u ligu vjerujući da je bolji od MJ-a, rekao je Hall of Famer Tracy McGrady.

U nastupu na podcastu All The Smoke Matta Barnesa i Stephena Jacksona, McGrady se prisjetio kako se Bryant drugačije ponašao čak i tijekom njegovih prvih godina u ligi.

Biti oko Kobea s 19 godina, brate, pomislio bi da je Kobe već bio ovdje i kako je već bio sjajan NBA košarkaš jer je njegov način razmišljanja bio toliko drugačiji nego što sam ikad vidio kod nekoga starog 19 godina. On je doista mislio da je bolji od Michaela Jordana , rekao je T-Mac u četvrtak.

Kao i većina igrača koji su došli u ligu sredinom ili kasnih 90-ih, Kobe je idolizirao Jordana i sanjao da će jednog dana ostvariti ista dostignuća kao i MJ. Bryant je na kraju postao čista kopija Jordana, imao je istu mentalnu snagu i spremnost da pobijedi pod svaku cijenu. Jordan je s Bullsima osvojio šest naslova prvaka NBA lige, dok je Bryant na kraju vodio Lakerse do pet naslova.

Neki su navijači još uvijek “bijesni” nakon što se Bryantovo ime nije našlo na ESPN-ovoj najnovijoj ljestvici među Top 5 NBA igrača. Pokojna superzvijezda se nalazi tek na devetom mjestu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE