Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Trade glasine: Lakersi će ponuditi pet igrača za superstara Bullsa?

Zach LaVine je trenutno u nevjerojatnoj formi, u prosjeku postiže 28,3 poena po utakmici i jedan je od najboljih igrača istočne konferencije ove sezone. No, njegove dobre igre nisu popraćene dobrim igrama ostatka momčadi. Čak i ako mladi igrači Bullsa poput Laurija Markkanena “procvjetaju”, Bullsi se realno neće uskoro boriti za NBA naslov.

Pojavile su se trade glasine na američkom sportskom portalu Fadeaway World kako glavnu zvijezdu Bullsa žele dovesti Los Angeles Lakersi, koji bi time formirali novu “veliku trojku” NBA lige. S druge strane, stjecanjem mladih i nadarenih igrača Lakersa, Chicago Bullsi bi mogli započeti rekonstrukciju momčadi, a odlaskom LaVinea doveli bi se u situaciju da tankiraju te da dobiju još više “imovine” u budućnosti.

Što je još važnije za Lakerse, oni bi mogli u NBA finalu “naletiti” na Brooklyn Netse, koji su prije par dana doveli Jamesa Hardena i formirali veliku trojku zajedno s Kevinom Durantom i Kyriejem Irvingom.

Ukoliko bi uspjeli dovesti LaVinea, Lakersi koji su jedni od glavnih favorita za NBA naslov, bi još povećali svoje ionako velike šanse.

Zanimljivost je da je LaVine također jasno stavio do znanja da je njegov suigrač iz snova LeBron James, jer kako kaže, njegova nesebičnost bi nevjerovatno podigla razinu igre ​​LaVinea.

Potencijalni trade paket: Kyle Kuzma, Talen Horton-Tucker, Kentavious Caldwell-Pope, Alex Caruso i izbor prve runde NBA drafta 2027. za Zacha LaVinea.

Latest Posts

NE PROPUSTITE