Tuesday, April 16, 2024

ZADNJE OBJAVE

Jedan od hit igrača Orlando bubblea na radaru Dallasa

Dallas Mavericksi su već vrlo aktivni na tržištu iskazujući interes za nekolicinom igrača. Već smo pisali o njihovom interesu za Giannisa Antetkounmpa, a sada su bacili oko na jednog od hit igrača iz NBA karantene.

Kako za Giannisa interes iskazuje i Miami Heat, Dallas gleda i druge igrače na tržištu koji su dostupni i koji bi mogli donijeti instant uspjeh momčadi. Vidljivo je da ekipi nedostaje još širine pa Mavsi traže pojačanje.

Jedan od takvih bi mogao biti i Jerami Grant koji je oduševio u dresu Denver Nuggetsa u Orlando “balonu” te si tako zalijepio etiketu jednog od najtraženijih igrača nadolazećeg prijelaznog roka.

Mavsima treba obrambeno pojačanje prije svega, a cilj uprave je poboljšati defenzivni rejting gdje je momčad ipak u donjem domu po pitanju obrane. Grant je javno rekao da će iskoristiti svoju opt out opciju te će postati unrestricted free agent.

Radi se o igraču koji je redovno čuvao najteže protivnike u doigravanju kao što je Donovan Mitchell, Kawhi Leonard ili LeBron James pa je logičan interes Mavsa.

Grant je bio na prosjeku od 12 poena i četiri skoka po utakmici što pokazuje i određene napadačke vještine te bi kao takav bio idealan role player u rotaciji Mavsa.

Stoga i ne čudi zašto će Jerami Grant biti jedan od najtraženijih igrača na tržištu!

Latest Posts

NE PROPUSTITE