Wednesday, September 27, 2023

ZADNJE OBJAVE

Big Ben odgovorio Carmelu Anthonyju: “S njim u momčadi ne bi osvojili NBA naslov, jer bi poremetio našu kemiju”

Carmelo Anthony nedavno je komentirao što bi se dogodilo da su ga Detroit Pistonsi izabrali na NBA draftu 2003. godine umjesto Darka Miličića. Izjavio je kako bi imao barem nekoliko NBA naslova.

Ali bivši centar Pistonsa, legendarni Ben Wallace to vidi malo drugačije. Wallace, koji je bio član momčadi Pistonsa koja je osvojila NBA naslov 2004., je tijekom gostovanja na jednom košarkaškom podcastu izjavio kako misli da Detroit ne bi bio tako uspješan da je izabrao Carmela na draftu:

Da smo izabrali Carmela, iskreno mogu reći kako ne mislim da bismo ikada osvojili NBA naslov. Melo je htio igrati odmah, a to bi moglo potencijalno poremetiti kemiju momčadi, rekao je Wallace na 120 Watts podcastu. Izborom Darka (Miličića), koji je došao i rekao kako još nije spreman igrati u ovoj momčadi, čime je prihvatio svoju ulogu u momčadi i to nam je omogućilo da se izgradimo, rastemo i ojačamo te na kraju osvojimo NBA naslov.

Wallace je dodao kako u slučaju da je Anthony bio na rosteru, Tayshaun Prince ne bi imao priliku potpuno zasjati, spominjući njegovu poznatu blokadu na Reggieju Milleru u finalu istočne konferencije te iste šampionske sezone Pistonsa.

Iako će se neki možda nasmijati izjavi Big Bena, u njoj ipak ima dosta istine. Ta momčad Pistonsa bila je obrambeni stroj koji je imao fantastičnu kemiju uz ravnopravno dijeljenje lopti u napadu. Postoji šansa da bi igrač poput Anthonyja (koji nikada nije bio dobar u obrani), a uvijek je trošio dosta lopti u napadu, zaista to poremetio.

Latest Posts

NE PROPUSTITE