Thursday, February 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Legendarni trener opravdava odluku Joea Dumarsa da na NBA draftu 2003. izabere Darka Miličića

Larry Brown, koji je kao trener vodio Detroit Pistonse do titule NBA prvaka 2004. godine, je u intervjuu opravdavao odluku Joea Dumarsa da na legendarnom NBA draftu 2003. godine izabere Darka Miličića. On misli kako su Dumars i drugi zaposlenici uprave zaslužni za sastavljanje momčadi koja je u finalu pobijedila favorizirane Los Angeles Lakerse.

To je zato što su ti isti ljudi koji su izabrali Darka bili dovoljno pametni da trejdaju za Bena Wallacea, rekao je legendarni trener, a piše Lauren Williams iz M Live-a. Dovoljno pametni da draftiraju Tayshauna Princea, da dovedu u momčad Ripa Hamiltona i Chaunceyja Billupsa i na kraju da dovedu i vjeruju u igračke sposobnosti Rasheeda (Wallace).

Miličić je u redovima Pistonsa proveo dvije i pol sezone. Trejdan je u veljači 2006. u Orlando Magic, nakon što se smatralo da se ne uklapa više u momčad. Uostalom, nakon što je Detroit osvojio NBA titulu, oni su postali legitimna prijetnja za naslov još par sezona, a momčad koja je glavni kandidat za prsten mora imati iskusne igrače u rosteru, a ne mlade igrače koji su još u procesu učenja i skupljanja iskustva. Miličić jednostavno nije imao mjesta u momčadi predvođenom Brownom.

Latest Posts

NE PROPUSTITE