Wednesday, September 27, 2023

ZADNJE OBJAVE

Poništen trade Pistonsa i Rocketsa

Kao što se i nagađalo, Detroit Pistonsi poništili su razmjenu u kojoj je u njihove redove trebao stići Donatas Motiejunas iz Houston Rocketsa. Litavac, zbog svoje ozljede leđa, ipak nije dobio zeleno svijetlo od liječničkog tima.

Tri su ekipe sudjelovale u ovoj razmjeni, a mnogo se stvari sada mijenja, ili bolje rečeno – vraća na staro. Motiejunas i šuter Marcus Thornton otišli su iz Houstona u Detroit, dok su u suprotnom smjeru otputovali zaštićeni izbor (top 8) prve runde ovogodišnjeg drafta i Joel Anthony,  kojeg je uprava Rocketsa, uz izbor druge runde za 2017. godinu, odmah proslijedila u Philadelphia 76erse za prava na Chukwudieberea Maduabuma, čije ime se ne morate truditi zapamtiti jer sumnjamo da će ikada imati priliku zaigrati na NBA parketima. Zanimljivo je što je Philadelphia, da bi otvorila mjesto za Anthonya, otpustila JaKarra Simpsona te će sada ponovno imati jedno upražnjeno mjesto na rosteru.

Nesretni Motiejunas, nakon vrlo dobrog napretka prošle sezone i 12 koševa u prosjeku naspram dotadašnjih 5.5, ove sezone odigrao je tek 14 utakmica. U njima je u 13.4 minuta zabijao nešto više od 5 koševa, uz 2 skoka i dodavanje.

Latest Posts

NE PROPUSTITE