Friday, September 22, 2023

ZADNJE OBJAVE

Stan Van Gundy: Spoelstra je najbolji trener NBA lige

U zadnje vrijeme, ekipa iz Miamija igra neočekivano dobro. Pobijedili su čak 13 utakmica za redom, dok nisu naišli na Philadelphia 76erse. Taj uspjeh se uvelike može pripisati Heatovom treneru Eriku Spoelstri, najviše zbog toga što njegova ekipa ne posjeduje toliko talenta kao nekada.

Taj niz je uvelike impresionirao glavnog trenera Detroit Pistonsa, Stana Van Gundyja koji je izjavio kako Spoelstra ne dobiva onoliko pažnje koliko zaslužuje. Van Gundy se čak usudio izjaviti kako je Spoelstra najbolji trener u NBA ligi.

Ne postoji bolji trener u NBA ligi“, rekao je Van Gundy. “Ljudi mu nisu davali toliko priznanja zbog toga što je imao LeBrona Jamesa, Dwyanea Wadea i Chrisa Bosha. Gregg Popovich je jedan od najboljih ikad. Phil Jackson je najbolji ikad. Nitko ne dospijeva u četiri finala za redom. On je to uspio.

Čak je i Wade, bivši igrač Heata kojeg je trenirao Spoelstra, pohvalio svog talentiranog bivšeg trenera. Nakon što je pod njim osvojio dvije titule, nije čudno što dijeli osjećaje s Van Gundyjem.

Spoelstra i njegova ekipa će u ponedjeljak igrati protiv Orlando Magica gdje ćemo vidjeti može li Heat održati svoju odličnu formu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE