Tuesday, June 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Draymond Green bez problema nabraja sve igrače birane prije njega na draftu

Kada čujemo ime Draymond Green, pomislimo mnogo stvari. Pomislimo možda na jednog od najboljih defenzivaca u ligi, jednog od boljih igrača šampionske ekipe Golden Statea, ali i na osobu koja zna davati vrlo direktne i nekada kontroverzne izjave. Draymond je dosta toga, ali jedno je sigurno – on je odličan košarkaš. Iako odličnih ima i u drugoj rundi NBA playoffa svake godine, to je rijetkost, a s 35. izborom 2012. Warriorsi su pogodili. Draymondu u glavi, a on to i sam priznaje, stoji ta činjenica da je biran u ranoj drugoj rundi, ali je to odlučio da iskoristi za motivaciju. Ipak, možda je malo pretjerao.

U njegovom intervju za Mercury News, Green je odbio listu od 34 imena birana ispred njega, te je odlučio da pokaže svoju memoriju i dokaže kako zna svakoga tko je biran ispred njega. Rekao je: „Prvi je bio Anthony Davis za New Orleans, pa je Kidd-Gilchrist otišao u Charlotte, onda je Washington uzeo Bradleya Beala. Četvrti je bio Dion Waiters za Cleveland,…osmi je bio Terrence Ross za Toronto,…šesnaesti Royce White za Houston,…“ Do kraja intervjua, Green je uspio da kaže broj izbora, tim i igrača izabranog ispred njega.

Četiri godine kasnije, i Green je All-Star i NBA šampion. On će nastaviti da mjesto na kojem je biran koristi kao motivaciju da bude još bolji NBA igrač – zašto i ne bi, kada mu je do sada ovako išlo.

Latest Posts

NE PROPUSTITE