Sunday, May 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Izvori iz NBA lige: “Warriorsi bi mogli staviti veliku zvijezdu momčadi na trade listu”

Draymond Green možda i nije najbolji igrač Warriorsa, ali je sigurno jedan od najvažnijih. Njegov duh, stav i radna etika bili su od vitalnog značaja za momčad koja je osvojila tri NBA naslova u pet godina.

Nekoliko ljudi koji se nalaze na visokim pozicijama u NBA franšizama smatra da postoji velika vjerojatnost da ga Warriorsi trejdaju.

Ima trideset godina, dobit će mnogo novca, a još uvijek previše priča, rekao je jedan izvor. GM NBA momčadi iz istočne konferencije je izjavio kako  bi Warriorsi “vjerojatno mogli dobiti još jedan lottery pick” za Greena, dok drugi kaže kako je njegova era u Warriorsima pri kraju.

Draymond je vrlo dragocjena “imovina” u današnjoj NBA ligi. Kao jedan od najboljih obrambenih igrača u ligi, ima i solidan napadački učinak, pogotovo što se tiče asistencija suigračima (prosječno 6,2 asistencije u sezoni koja je obustavljena).

Ako momčad osjeti da je promjena nužna, on bi mogao biti prvi koji odlazi. Bit će zanimljivo vidjeti što se događati u sljedećim tjednima i mjesecima.

Latest Posts

NE PROPUSTITE