Wednesday, June 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Pet zvijezda koje Warriorsi mogu dovesti ovog ljeta

Na portalu ClutchPointsu zanimljivo je odrađena analiza o potencijalnim tradeovima i potezima koje bi Golden State Warriorsi mogli realizirati kako bi doveli neke zvijezde i tako ponovno bili konkurentni.

Giannis

Giannis Antetokounmpo je već davno obrađena tema te on definitivno predstavlja broj 1 u ovoj priči. Analitičari idu daleko u svojim analizama da čak predviđaju razmjenu visokog lottery picka u paketu za Giannisa. Dolazak Grka baziran je na pretpostavci da on neće ovog ljeta pristati na maksimalni ugovor koji mu mogu ponuditi Bukcsi.

Myles Turner

Iako nije igrač superzvjezdanog kalibra (to je dokazao Rudy Gobert na prošlom Svjetskom prvenstvu) ipak bi mogao biti od koristi. Turner je već neko vrijeme u trade pričama Indiana Pacersa s kojima četverogodišnji ugovor vrijedan 80 milijuna. S obzirom da se Domantas Sabonis razvija u novog franšiznog igrača, Pacersi gledaju kako riješiti teži ugovor Turnera. Warriorsi su upravo ekipa kojima nedostaje snage i kvalitete u reketu. Turner bi mogao biti perfect match jer se radi o igrači koji dosta šuta, a manje igra leđima i na low postu.

Ben Simmons

Simmons je ipak jedna what if opcija. Dakle, 76ersi će u slučaju neuspjeha u karanteni u Orlandu vjerojatno pokušati u neki novi rebulding pa će za trade biti dostupni Joel Embiid ili Ben Simmons. Obojica su vrlo dobri igrači, ali ipak ne i game/championship winner kalibri.

Dakako, Ben Simmons nije šuter i imali veliki problem s jednom od temeljnih košarkaški vještina. Međutim, odličan je u ulozi point-forwarda te je jedan od najbržih igrača s loptom u ligi. Odličan je u obrambenom segmentu, a vrlo dobar jer i asistent. Stoga bi Warriorsi mogli imati zanimljivu kombinaciju koja pritom neće usporavati njihovu igru.

Rudy Gobert

Najbolji obrambeni igrač lige. Sve je u toj rečenici rečeno. Njegovim dolaskom bi Warrirosi bili obrambeni Top 5 lige (ili bi to mogli biti), a posebice zbog činjenice da je izgledan rastanak Goberta i Mitchella.

Trenutno Golden State ima 25. obranu ligu što je poprilično slabašno. Dolaskom elitnog obrambenog igrača koji je odličan roller na picku mogao bi lakoćom pospremati alley-oopove i dominirati u skoku u napadu i obrani.

Latest Posts

NE PROPUSTITE