Friday, September 22, 2023

ZADNJE OBJAVE

Stephen Curry propustio trening, ali će igrati utakmicu

Ozljeda gležnja natjerala je Stephena Curryja da igra manje od 20 minuta u pobjedi Golden Statea protiv Houstona Rocketsa. Curry je igrao fantastično, pogodio je pet trica i upisao 24 koša prije nego što je ozlijedio desni gležanj u drugoj četvrtini. Napustio je igru, zavio gležanj i vratio se u igru u trećoj četvrtini. Ali samo nakon tri minute u trećoj, Stephen napušta igru obnovio zavoj ali ovaj put se nije vraćao. Trener Warriorsa Steve Kerr nije htio riskirati s ozljedom svog najboljeg igrača i ostavio ga je na klupi do kraja utakmice. Curry je bio dostupan, ali odlična igra Warriorsa nad loše raspoloženim Rocketsima, pa pomoć Stepha i nije bila potrebna. Bez obzira na njegovu ozljedu, Curry želi igrati drugu utakmicu.

Sada, ja ne vidim scenarij u kojem ja neću igrati.“, rekao je Curry. „Naravno, ako gležanj nije dobro i ako postoji rizik za buduće ozljede, to je jedina stvar za koju moramo biti zabrinuti. Trpljenje boli i sve te stvari, znam što mogu trpjeti na terenu, ali  ne želiš da se dogodi nešto ozbiljnije ako se budem oslanjao više na jedan članak nego na drugi . Tako da ćemo na to pripaziti idućih nekoliko dana.

Iako je rekao da je dobro, Curryjevi dugoročno zdravlje važno je za Golden State ako žele obraniti naslov. Zbog toga su Warriorsi oprezni sa Stephom i u nedjelju je imao tretman umjesto treninga

Poslije treninga Kerr nije promijenio status Curryja, rekavši kako je i dalje upitan za drugu utakmicu. Ali ako Steph kaže da je spreman za igranje, onda će vjerojatno igrati. Ali ne baš da Warriorsi trebaju Curryja da igra cijelu utakmicu kako bi pobijedili Rocketse. Prošlu je igrao manje od 20 minuta u prvoj utakmici, ubacio 24 koša a onda zbog ozljede presjedio dok je Golden State lagano došao do pobjede. S ovim načinom na koji Warriorsi igraju i Rocketsi koji uzvraćaju na vrlo loš način, ista situacija bi se mogla ponoviti i u drugoj utakmici koja se igra s večeri ponedjeljka na utorak u Oracle Areni.

Latest Posts

NE PROPUSTITE